Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Η εταιρία μας δραστηριοποιείτε στον χώρο για πάνω από 30 συναπτά έτη με ποιότητα και αξιοπιστία στην παροχή υπηρεσιών αλλά και την πώληση αγαθών, πάντα εναρμονισμένοι με τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Η οικονομοτεχνική μελέτη και το ειδικευμένο προσωπικό σε συνάρτηση με την πολυετή πείρα μας εγγυάται το καλύτερο αποτέλεσμα για όλες σας τις εφαρμογές.

 

ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

Χαμηλες τιμες

Οι τιμές μας διαμορφώνονται και εναρμονίζονται πάντα με τιμολόγιο χαμηλότερο του μέσου όρου της αγοράς χωρίς κανέναν συμβιβασμό στην ποιότητα.

Υποστηριξη

Ένα από τα πιο συνήθη προβλήματα που παρουσιάζονται στην κατασκευή των υδραυλικών εφαρμογών και εγκαταστάσεων είναι ότι ο υδραυλικός, αφού ολοκληρώσει μια εργασία και πληρωθεί, αποφεύγει να υποστηρίξει μελλοντικά το ίδιο του το έργο. Δηλαδή, δεν ασχολείται με τα προβλήματα που προκύπτουν με την πάροδο του χρόνου, όπως μικρο διαρροές νερού, βλάβες, επέκταση της υδραυλικής εγκατάστασης με βάση καινούριες ανάγκες κλπ. Αντίθετα, εμείς θα είμαστε εκεί ό, τι κι αν χρειαστεί, πάντα δίπλα σας.

Οικονομια

Πέραν της οικονομικής προσφοράς για την κατασκευή της υδραυλικής ή θερμοϋδραυλικής εγκατάστασης, υπάρχει και η οικονομία της λειτουργίας της, που είναι ίσως και η πιο σημαντική. Εγγυόμαστε με χαρά ότι για τη συγκεκριμένη δαπάνη που θα κάνετε θα απολαμβάνετε εφ’ όρου ζωής τη μέγιστη λειτουργική οικονομία της υδραυλικής σας εγκατάστασης χωρίς να σπαταλάτε άσκοπα πόρους, όπως ρεύμα, πετρέλαιο, φυσικό αέριο κλπ. προκειμένου, για παράδειγμα, να ζεσταθείτε ή να απολαύσετε το μπάνιο σας.

Συνεπεια

Πόσες φορές δεν έχετε ακούσει ή βιώσει προσωπικά την ασυνέπεια συναδέλφων μεταξύ αυτών που λένε και πράττουν. Σε εμάς αυτό απλά δεν υπάρχει. Πόσες φορές εγκλωβιστήκατε στο σπίτι σας ή αργήσατε να πάτε στην δουλειά σας επειδή περιμένατε τον καυστηρατζή, τον υδραυλικό, τον ψυκτικό και άλλους τεχνίτες. Εμείς
αντίθετα τολμάμε να πούμε ότι λειτουργούμε τελείως διαφορετικά. Δοκιμάστε μας!

Μελετες

Η εταιρεία μας εφαρμόζει την τέχνη του μηχανικού ύδρευσης-θέρμανσης-κλιματισμού με σεβασμό στις υπάρχουσες μελέτες του κτιρίου, ενώ συγχρόνως είναι σε θέση να συντάξει εκ νέου καινούργιες όπου χρειάζεται, θεωρημένες ή και εμπειρικές για μικρότερες εργασίες.

Ποιοτητα

Η ποιότητα της υδραυλικής εγκατάστασης, της αποχετευτικής εγκατάστασης, της εγκατάστασης φυσικού αερίου, της εγκατάστασης air-condition, καλοριφέρ, ηλιακών κλπ., βασίζεται σε δύο παράγοντες με εξίσου βαρύνουσα σημασία. Ο ένας είναι η ίδια η ποιότητα των υλικών και συσκευών και ο άλλος σοβαρός παράγοντας είναι ο τεχνίτης-υδραυλικός που θα εφαρμόσει και θα συνδέσει τα υλικά, τις συσκευές και τις διατάξεις. Για ένα σίγουρο, ποιοτικό, ισορροπημένο αποτέλεσμα απλά προτιμήστε μας!